zaterdag 15 oktober 2011

Verenigd voor Globale Verandering!

Van het Tahrir plein, over de Puerta del Sol in Madrid, tot in Wall Street, overal ter wereld komen mensen op straat en bezetten ze pleinen om verandering te eisen. Velen zijn het zat dat bankiers, aandeelhouders en managers van multinationals zichzelf excessief verrijken op de kap van het gros van de bevolking en ten koste van de natuur. 15 oktober is een wereldwijde actiedag voor globale verandering.


In Brussel zijn activisten uit de hele wereld samengekomen. Het was in de nasleep van de 15M beweging in Spanje dat een groep Indignados (verontwaardigden) besloten om een optocht naar Brussel, de Europese hoofdstad, te organiseren. Sinds 8 oktober worden in kader van de zogenaamde "Agora Brussels" activiteiten georganiseerd (debatten, workshops, culturele activiteiten … ). Hier werd ook het initiatief genomen om te mobiliseren voor de 15e oktober..

Bent u het ook zat dat mens, maatschappij en milieu ten dienste staan van de economie en vindt u ook dat het andersom moet zijn? Kom solidair zijn!

Nu zaterdag 15 oktober 2011:

11h Meeting van de Europa Actiecomités
IHECS, Stoofstraat 58 1000 Brussel
Kaart: http://g.co/maps/rwxc3

14h Betoging
Noord Station, Brussel
Kaart: http://g.co/maps/pn6hr


Meer info over de Agora Brussels : http://www.walktobrussels.eu/

Meer info over de globale actiedag op 15 oktober: http://15october.net/

Voor nog meer informatie:
www.livestream.com/globalrevolution

De website van Reële Democratie Nu! Gent is ook interessant!

https://niepleuen.wordpress.com/category/15-oktober/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten